A fúrt kút, mint biztos befektetés!

Napjainkban hajlamosak vagyunk befektetéseinkről gazdasági számításokat végezni, megnézzük a befektetett pénzünk (tőke) mennyi idő után térül meg! A számításokig sokan el is jutnak, pozitív döntést hoznak és egy szakszerűen elkészített fúrt vízkút megépítése mellett döntenek, de kevesen gondolkodnak tovább.

Azt már leírtuk, hogy a fúrt vízkút kivitelezésére fordított összeg ( a befektetett tőke) vízhasználati módunktól, szokásainktól, az öntözött terület nagyságától, időjárási viszonyoktól függően – kerti öntözés esetén általában- 1-3 év alatt megtérül. Természetesen vannak ettől eltérő megtérülési idők is, mint például az ipari felhasználású fúrt vízkutak (ipari vízellátás) esetében is!

Az ipari (hűtő)vízkutaknál a gépek nagyságától, számától függően, akár 1 hónap alatt is megtérülhet a befektetett tőke.

Igen, befektetünk 200-500.000.- forintot egy fúrt vízkút megépítésére,  kútakna elkészítésére, kútgépészet megvásárlására, beüzemelésére akkor ezen befektetett összeg 1-3 év alatt megtérül, de a következő 1-3 évben ugyan ennyi hasznot is termel. Tehát a fúrt kút beüzemelése utáni 2-6 évben már a befektetett összeg a zsebünkben lapul ismét, és lehet keresni a következő ilyen jól megtérülő biztos befektetést. A folyamatosan 1-3 évenként ismételten termelődő haszonról képesek vagyunk gyorsan megfeledkezni, mert már természetessé válik, hogy kisebb a vízszámlánk, és a zsebünkben marad 1-3 évenként 200-500.000.- Ft. Ezen összeg az elkövetkező 11-33 évben 2-5.000.000.- Ft, igen ennyit tudunk spórolni egy jó befektetéssel!!!

Ebben az esetben nincs minket átverő furfangos ügynök,  és a tőzsdék ingadozásától sem kell közvetlenül rettegnünk, hogy melyik nap mennyit esik a részvényünk értéke!

A fúrt vízkút mint befektetés szinte mindentől független, folyamatos, és biztos profitot hoz!!!

Ne legyen a saját pénzének az ellensége! Gondolkodjon, ugye megéri…!?

Alternatív ipari vízellátással (saját fúrt kútból) csökkentse cége kiadását.