Ismét átadásra került három fúrt kút Budapesten.

Ismét átadásra került három létesítési engedéllyel rendelkező fúrt kút Budapest területén.Lassan az év végéhez közeledve az előrelátó magán, és céges megrendelők még mindig keresik cégünket kútfúrás, kúttisztítás, és kút javítással kapcsolatban. Sok magán megrendelő gondol arra, hogy a nagy nyári meleg, és szárazság után mekkora vízszámlát fizettek ki, és ezt nem szeretnék megismételni jövő nyáron. A cégek pedig a sajnálatos módon még mindig tartó gazdasági válságból előre felé próbálnak menekülni, és az ipari-, öntöző-, és a szociális helyiségek vízellátását oldják meg fúrt kutakból ami radikálisan csökkenti a havi kiadásukat, vízszámlájukat.

Októberi hónapban érkezett meg ismét három megrendelőnek a fúrt vízkútjához a kút létesítési engedélye. A kútfúrás megkezdésének időpontját a hatóságok felé a létesítési engedélyben meghatározottak szerint bejelentettük, melyet tudomásul vettek.

A napokban a kútfúrások el is készülnek/készültek. Budapest-Csepel Önkormányzata részéről az elkészült kút létesítési engedélyének kiadása előtt a hatóság szemlét tart , mely a megrendelő, és cégünk a Tomikút Kft. érdekeit is szolgálja. A kútfúrás, és a hatósági szemle után cégünk elkészíti a kút teljes dokumentációját, melyet a hatóságok felé továbbít. A  kútfúrás után a kútaknák megépítése, a kútgépészet beépítése folyamatosan történik a megrendelők ütemezése szerint.

Kútjainkon a kútfejeket a rendszergarancia esetleges érvényesíthetősége miatt biztonsági matricával lezárva adjuk át. A biztonsági matrica megléte, sértetlensége feltétele a rendszergarancia esetlege érvényesítésének.

Cégünk általában 5 év rendszergaranciát biztosít a fúrt vízkutakra, valamint a kútaknákra, a beépített gépészeti szerelvényekre pedig a gépészeti szerelvényeket gyártó cég (Pl. Pedrollo Hungária Kft.)által meghatározott garanciát adjuk.

Ameddig az időjárás engedi cégünk továbbra is vállalja a kútfúrási, kútjavítási, kúttisztítási munkák elvégzését, az időjárástól függetlenül pedig ásott-, és fúrt kutak létesítési, használatbavételi-, fennmaradási engedélyének elkészítését, és teljes ügyintézését.