Tomikút Kft. nevében bűnözői kör hamis számlával-, és bélyegzővel előleget csalt ki!

Sértettek jelentkezését várjuk, mivel cégünk a Tomikút Kft. nevében bűnözői kör hamis számlával-, és bélyegzővel munkát vállalt, és előleget csalt ki Érden. Természetesen a munkát nem végezték el!
Egyenlőre csak egy eset ismert előttünk, ill. a Rendőrség előtt, de nem kizárt, hogy több sértettje is lehet az ügynek!

Az elkövetőt két-három nap alatt elfogták, és gyanúsítottként hallgatták ki, jelenleg szabad lábon védekezik!

Elkövetési magatartás: megrendelői kör Facebook-on keres szakembert egy bizonyos munka elvégzésére. A csoportba hamis Fb. profillal beépült bűnözi kör, az egyik hamis profillal ajánlja a másik hamis profilját mint szakembert. Megrendelői oldal felhívja a csaló “szakembert”, telefonon beszélnek.
Ezt követően a csalók kimennek bemutatkoznak, mint egy legálisan működő cég szakemberei/alkalmazottai (jelen esetben Tomikút Kft.), majd hamis bélyegzővel, hamis számlával a munka elvégzésére előleget vesznek fel, és balra el..!

Cégünk a nem jogkövető magatartástól maximálisan elhatárolódik!

Kérnénk azon személyek akiket a Tomikút Kft. nevében megkárosítottak jelentkezzenek írásban cégünknél, illetve az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán! Telefon: 06-23/427-410
Rendőrség is keresi az ügy esetleges többi károsultját, katt IDE!

Ezen, és hasonló dolgok elkerülése érdekében tájékoztatjuk Önöket, hogy cégünk CSAK a weblapon található telefonszámon, és elektronikus levélcímen kommunikál munka ügyében!
SEMMI más telefonszámról NEM hívjuk a megrendelői kört, más e-mail címről NEM írunk elektronikus levelet így biztonsággal azonosíthatóak vagyunk.

Részünkre küldött SMS üzeneteket olvasás nélkül töröljük!