Cégünk nevében Vácon, és környékén hamis számlával, és munkalappal, hamis bélyegzővel kútfúrási munkára előleget vettek fel, majd balra el..!

2019 augusztusában Érden, majd most Vácon hamis bélyegzővel, hamis kézzel írott ” számlát” és “munkalapot” állítottak ki, és kútfúrási munkára előleget vettek fel!

2020 március 09.-én nem tudtam felvenni a telefont, majd kaptam egy SMS-t, hogy valaki cégünk nevében hamis számlára, és munkalapra Vácon felvett 100.000.- Ft. előleget kútfúrási munkára.

Természetesen felvettük a kapcsolatot a telefonálóval, majd elég hamar kiderült az, hogy valaki a cégünk nevében előleget szívott fel.

A “jópofa” bűnöző a Facebook-on vadászik áldozatokra különböző csoportokban, és ott ígér olcsó munkát a nevünkben! – mondjuk cégünk nem az olcsó cégek közé tartozik, de minőségi munkát végzünk!

Cégünk hivatalos Facebook oldalala: https://www.facebook.com/tomikut.hu/

Bűnözőnk felhívta a megrendelői oldalt, hogy vasárnap menne ki megnézni a kutat, de..! Mivel a kollégák dolgoznak ezért Ő vonattal megy ki Vácra mert nem akarja a kollégáktól elhozni az autót. “Jópofa” kivonatozik Vácra, ott a vasútállomáson találkozik a megrendelővel, és kiviteti magát a telekre ahol a kút lenne.


Megbeszélnek mindet, majd az A/5 méretű kézi számlatömbből A/4 méretűre sikeredett fénymásolt papíron a sajátos “ékírásával” kitölti a “számlát” és a “munkalapot”, felszívja a pénzt, vissza viteti magát a megrendelővel a vasútállomásra, majd balra el..!

Olcsóbban elvégzett munka eredménye..!
Olcsóbban elvégzett munka eredménye..!
Tomikút Kft. nevében kiállított hamis számla
Tomikút Kft. nevében kiállított hamis munkalap.

Ezt követően a megrendelői oldal keres minket, hogy benyeltük a pénzét..! Nem, nem mi nyeltük be, hanem valakinek oda adta minden körültekintés nélkül! – erről cégünk nem tehet!

A bélyegző lenyomat változott az elmúlt egy évben! Gondolom a rendőrök szóltak neki, hogy az “útca” az rövid “u” betű, erre már figyelt a rohadék! De az még nem tudja, hogy az ‘1’-es adószám az Áfa körön kívüli, de ő felszámolja a 27% Áfá-t!

Érden 2019 augusztusában a Tomikút Kft. nevében kiállított “számla, munkalap”:

2019 augusztus, Érd, Tomikút Kft. nevében kiállított hamis számla.
2019 augusztus, Érd, Tomikút Kft. nevében kiállított hamis munkalap.

Azon kívül, hogy cégünk feljelentést tett az ügyben, illetve kértük a “megrendelői” oldalt, hogy tegyen Ő is feljelentést nem tudunk mit tenni! Cégünknek egy napja ment rá ezen rendőrségi ügyintézésre, és Weblap szerkesztésére!

Álláspontunk szerint cégünk Weblapja elég informatív, az elérhetőségeink fel vannak tüntetve, illetve az előző (2019 augusztusi) eset óta már volt egy “alap” figyelmeztetés is fent a Weblap kapcsolati részén, hogy cégünket hamisítják!
Ezen kívül cégként nem tudunk mit tenni! Igen, sajnáljuk a megrendelői (sértetti) oldalt, de a mai világban sokkal körültekintőbbnek kell lenni!

Weblapunk kapcsolati oldalára több infót tettünk ki ami alapján biztonságosabban azonosíthatóak vagyunk!

Cégünk CSAK elektronikus levélben küld gépi számlát, papír alapú kézzel írt számlázásunk sok éve nincs!
Számla alján a
“NATURASOFT Számla Professional 3.5.0.70 – (www.naturasoft.hu)
A program a verzió kiadásakor hatályos magyar jogszabályoknak megfelel.” 
felirat olvasható! A számok változnak a program frissítése/verziója miatt!

Cégünk a hatóságok ( Polgármesteri Hivatal Jegyzője, VIZIG, Katasztrófavédelem) felé engedélyeket CSAK elektronikus úton (jelenleg e-Papíron) ügyintéz Cégkapun keresztül!
Fizikálisan papír alapon NEM adunk be a hatóság felé anyagot, és nem adunk a megrendelői oldal kezébe sem papír alapú anyagot, hogy akkor irány a hivatal, és adja be a megrendelői oldal saját magának az engedélyhez szükséges kitöltött pecsétes dokumentumokat!
Az általunk e-Papíron beadott anyagok feladását követően minden esetben megküldjük az e-Papír feladási-, és letöltési igazolását a megrendelői oldal felé!

Gyalog, ill. vonattal nem járunk ügyfelekhez, főleg nem csak pénzt felszívni mint ahogy ez Vácon történt!